Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vloer-coaten.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het retourbedrag zal nooit contant uitbetaald  worden.

Uitzonderingen retourneren

Als producten special voor u op kleur zijn gemaakt kunnen deze niet meer geretourneerd worden. Als de producten beschadigd zijn of op een andere wijze onverkoopbaar zijn, behouden wij ons het recht voor een lager bedrag terug te storten. Als producten (A en B component) met elkaar gemengd zijn, vervalt het recht op retourneren.

Bij retourzendingen dient de verpakking goed gesloten te zijn. Voorafgaand aan de retourzending verzoeken wij u contact op te nemen, zodat wij weten wat u graag retour wilt sturen.

Garantie

Producten dienen aangebracht te worden volgens de werkwijze zoals op het product beschreven. Afwijkingen in de mengverhouding kan leiden tot verval van het recht tot retourneren. Tevens wijzigen hierdoor de chemische eigenschappen van het product. Vloer-Coaten kan niet aansprakelijk worden gesteld bij schade aan vloeren of producten als er is afgeweken van de werkwijze of mengverhouding. Vloer-Coaten geeft geen garantie op de coating als het niet aantoonbaar is dat het product is aangebracht volgens de instructies vermeld op het product.

U dient altijd zelf te controleren of u component A met component B mengt. Vloer-Coaten kan niet aansprakelijk worden gesteld als het mengen van A en B niet correct is gedaan.